Thuja Brabant

Det vestlige livets træ Thuja Brabant er en hækplante, der ikke kun er meget stærk, men også appellerer til fantasien. Thujas rige historie fortæller os, at denne nåletræ er ret gammel. Det er derfor ikke overraskende, at det ofte bruges i hække til at skabe et smukt stedsegrønt havehegn.

Det vestlige livets træ “Brabant” er en hækplante, der let kan kombineres med andre typer træer og buske. På grund af sit alsidige udseende passer det godt til mange forskellige havestilarter. Vil du gerne plante det vestlige livets træ ‘Brabant’ i din have? Derefter kan du bestille det via vores hjemmeside.

Vedligeholdelse og pleje af Thuja Brabant

Efter plantning er det meget vigtigt at holde plantevandet. Bemærk venligst, at Evergreen planter også fordampes vand om vinteren og har brug for. En nem og bekvem måde at give vand til at lægge en drypslange på Haag.

Gødning af evergreen planter er vigtig. Vi anbefaler derfor at sikre, at planterne befrugtes med en organisk gødning fra april til oktober. Også lige før vinterperioden er det smart at befrugte planterne en gang. Manglende næringsstoffer og / eller vandmangel Kan du blandt andet genkende bl.a. lyset (gul) bladfarve eller lysfarven langs bladavlerne.

Vi bruger ikke gødning på vores børnehave. Vi behandler kun økologiske og økologiske gødninger, der er gode for mennesker og natur. For at give planterne den samme pleje som hos os på børnehaven, tilbyder vi også vores gødning i vores webshop.

Thuja Brabant kan bedst beskære dig lige efter vinteren, i månederne marts og april. Thuja Occidentalis “Brabant” kan altid beskæres. At sætte en gren, der er i vejen, kan selvfølgelig altid være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *